Skip to main content

Haarwerk nodig

Haarverlies door chemo of Alopecia gaat veel verder dan alleen het verliezen van je haar. Vaak verandert je hele uiterlijk en alles wat hiermee te maken heeft. Hoe ga je om met allerlei praktische en heel intieme veranderingen, zoals sporten of slapen? Hier hebben we aandacht voor, deels gebaseerd onze eigen ervaring en zoektocht.

Naast een luisterend oor adviseren wij je in de uiterlijke oplossingen zoals een haarwerk (pruik), haarstuk(je) en hoofdhuidverzorging van Mediceuticals.

De stap naar haarwerk (pruik) is groot

De stap naar een haarwerk, haarstukje of haardeel is groot. Dat beseffen wij als geen ander. Wat voor jou de mooiste en subtielste haaroplossing is daar adviseren we je graag in!

“Ons werk gaat vaak met een traan en met een lach! In deze volgorde. Vaak krijgen we een dikke omhelzing bij het afscheid met de woorden…”Ik heb weer zin om erop uit te gaan!”. Hier doen we het voor, iemand weer een flinke boost zelfvertrouwen geven! Zo mooi!”.

Bekijk portfolio

Advies nodig?

Wil je advies wat te doen met je eigen haarsituatie? Advies en uitleg over de voor,- en nadelen van diverse kwaliteitsklassen in haarwerken en haarstukken? Of onderhoud van je huidige Europees haar haarwerk (ook wat elders is aangeschaft)? Neem gerust contact op voor een afspraak! Dat kan het eenvoudigst via Whatsapp 06-2415 3241.

Maak direct een afspraak

Hoe gaan we te werk?

Intake

Met een kop koffie of thee maken we eerst kennis. En gaan de eerste voorbereidingen treffen.

Passen

Tijdens de tweede afspraak gaan we diverse haarwerken of haarstukken passen.

Service

Is er iets met je haaroplossing dan kan je altijd om advies vragen