Skip to main content

Infix Haarwerken

We hebben een mooie kwaliteitleverancier toegevoegd aan onze haarwerk en haarstuk collecties. Dit is het merk In Fix Hair. Zij leveren enkel Europees onbehandeld haar haarwerkjes en haarstukken. Wat maakt de haaroplossingen van In Fix bijzonder? Het zijn allemaal stuk voor stuk zeer fijn gemaakte haarwerkjes en haarstukken met vederlicht haar. Je hebt keus uit de mooie ready to wear collecties zodat je kan zien en voelen wat je aanschaft én uit volledig maatwerk.

De Ready to wear collectie

In Fix Hair heeft enkel haarwerken met 100% natuurlijk (en dus onbehandeld!) Europees echt haar. Er zijn 4 ready to wear collecties:

  • Perfectline, de oplossing als aanvulling voor vrouwen die nog eigen haar hebben.
  • Comfortline, voor het hoogste draagcomfort, voor alle vormen van kaalheid.
  • Lifestyle (haarstuk) als oplossing voor plaatselijk haarverlies of haarverdunning.
  • Lifeline Soft (haarstuk) voor een natuurlijk volume met supercomfort voor kortere kapsels.
Deze ready to wear haarwerken zijn gemaakt van Europees onbehandeld haar en het haar is met de hand ingeknoopt. Een extra voordeel is dat ze direct leverbaar zijn. En heel comfortabel zitten.

Maatwerk

Een haarwerk op maat is uniek. We stellen het perfecte haarstuk voor jou samen, identiek in kleur en structuur aan het haar dat je van nature had. Misschien is voor jou enkel een kleine aanvulling op de kruin perfect, terwijl voor iemand anders met een haarprobleem een volledige pruik de meest onzichtbare en comfortabele oplossing biedt.

In Fix Hair maakt jouw haarstuk met zorgvuldig uitgeselecteerd 100% natuurlijk Europees echt haar. Zodat je haarstuk een stukje van jezelf wordt. Iets wat heel comfortabel voelt. En jij opnieuw de dingen kan doen die je graag doet.

Meer informatie? Check www.Infixhair.com