Skip to main content
News

Bijzondere haarwerkstudio in Brielle geopend

Door september 6, 2019september 11th, 2019No Comments

Brielle – Burgemeester Gregor Rensen heeft op 5 september een bijzondere winkel in Brielle officieel geopend. Het gaat om de HK Haarwerken aan de Voorstraat 38. Hilde Kloosterman is de oprichtster en eigenaar van deze zaak. Met haar winkel vervult zij in een grote behoefte aan op maat gemaakte haarwerkprotheses voor vrouwen die door haaruitval worden getroffen. Dat gebeurt bijvoorbeeld na ziektes, door het ouder worden, maar ook door een chemobehandeling.

5 Jaar geleden is Hilde begonnen met haar haarstudio in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. De aanleiding was haar eigen haarziekte Alopecia, waardoor ze in korte tijd haar haar verloor. Haar moeizame ervaring met het vinden van goede haarprotheses, in combinatie met haar opleiding en ervaring als kapster heeft haar op het idee gebracht van de eigen Haarstudio.  In haar studio kunnen haar klanten niet alleen terecht voor een mooie haarprothese en haarbehandelingen daarna, maar ze kunnen ook hun verhaal kwijt. De Haarstudio voorziet inmiddels in een enorme behoefte. De klanten komen uit het hele land naar Brielle.

Hilde, die Brielle nog uit haar jeugd kent, heeft niet voor niets voor Brielle gekozen. “Omdat het vaak toch een spannend traject is om nieuw haar te laten aanmeten is het heel plezierig om hen te ontvangen in ons charmante stadje. Mensen ontspannen zo makkelijker en gaan na afloop nog even winkelen, het museum in of lekker lunchen.” Burgemeester Rensen is blij met de komst van de Haarstudio. “Brielle heeft veel bijzondere winkels met zeer betrokken en gedreven eigenaren die ook iets hebben met het bijzondere karakter van onze vesting. Doordat de klanten uit het hele land komen, vervult de Haarstudio indirect een rol als  ambassadeur van alles wat we aan stedenschoon en gezelligheid hier te bieden hebben.” Ook de bijzondere combinatie van mooie producten en zorg, voegt volgens de burgemeester iets toe aan Brielle.

opening-winkel-brielle

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.