Skip to main content
News

Vacature Haarwerkspecialist 

Door augustus 31, 2021oktober 28th, 2021No Comments

Hilde Kloosterman Haarwerken is gespecialiseerd in het aanmeten van hoogwaardige haarstukken en haarwerken bij langdurig en tijdelijk haarverlies en dunnerwordend haar. Met een salon in het historische stadje Brielle en een praktijklokatie in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam is zij in Nederland toonaangevend voor klanten die opzoek zijn naar de beste haaroplossing die er zijn voor haar haarsituatie.

Hilde Kloosterman vacature Brielle

De impact van haarverlies is groot. Onze klanten verdienen de allerbeste zorg, de juiste informatie en advies van mensen die weten wat haarverlies met je doet. Kan jij hierin onze klanten ontzorgen en ze met een gevoel van zelfvertrouwen de deur uit laten stappen? Stuur dan je sollicitatie!

Wij zijn op zoek naar een collega Haarwerkspecialist

Ligt jouw passie bij het begeleiden van vrouwen in het aanmeten van een mooi haarwerk zodat zij weer kunnen stralen en zichzelf kunnen zijn? Ben jij een echt mensen mens? Heb je misschien zelf een haarprobleem en draag je zelf een haarwerk of haarstuk dan is dat een pré in ons werk.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het aanmeten van haarwerken. Je bent minimaal 2 dagen per week inzetbaar. In het bezit van een auto en je woont in de regio Zuid Holland Zuid. En je staat open voor, indien nodig, bijscholing dan nodigen we je uit te solliciteren.

Stuur uiterlijk 15 november je motivatiebrief met foto en CV naar info@hildekloosterman.nl.

Meer informatie vind je op: www.hildekloosterman.nl

Help jij bij het vinden van een geschikte collega? Deel dit bericht in je netwerk!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.